Live achtergrondmuziek

Live achtergrondmuziek gezocht? Wij bieden akoestische live muziek op de achtergrond. Vaak krijgen we de vraag: maar vinden jullie akoestische bands het wel leuk op de achtergrond spelen? Yes we do!
Het is ons werk om op de achtergrond te spelen en we doen met met passie en plezier!

Live muziek op de achtergrond

Hits van toen en nu in akoestisch geluid

Bekijk hier alle bands voor een overzicht. Alle bands spelen een breed repertoire van bekende hits van toen en nu. Terwijl uw gasten gezellig kunnen praten omdat de band op een aangenaam volume speelt. Voor een breed publiek geschikt.

Live achtergrondmuziek

Speeltijd
1, 2 of 3×45 minuten.

Prijs indicatie:
Vanaf  €450
1x 45 minuten met akoestisch duo MAIS

Live achtergrondmuziek met akoestisch duo MAIS

Akoestisch duo MAIS speelt live achtergrondmuziek met zanger-gitarist en contrabassist. Een breed repertoire van 60 jaar popmuziek komt voorbij. Door de kleine bezetting en de pure akoestische instrumenten is deze live act perfect voor achtergrondmuziek boeken: als duo passen ze in elke locatie.

Achtergrondmuziek met akoestische band La Sooph

Akoestische band La Sooph speelt achtergrondmuziek in een jazzy/soulful/poppy stijl. Akoestische live muziek op de achtergrond met een stijlvolle zangers. Haar gitarist en contrabassist passen zich aan het volume, passend bij het event. Het repertoire bestaat uit hits uit popmuziek, soul en op verzoek ook jazzstandards.

Live achtergrondmuziek met akoestische band Gold Collective

Achtergrondmuziek gezocht met een frisse akoestische band? Akoestische band Gold Collective bestaat uit een jonge zangeres-gitariste, contrabassist en percussionist. De percussie zorgt voor een aangenaam houten swingend geluid op de achtergrond. Het repertoire van deze achtergrond-band bestaat uit hits allertijden.

Vraag informatie of een offerte aan over live achtergrondmuziek