Meteen naar de inhoud
Hits in singer-songwriter sound

Akoestisch duo MAIS

Akoestisch duo voor perfecte live muziek op bruiloft feest of achtergrondmuziek. Profiteer van zeer ervaren professioneel muziekduo, hoge kwaliteit, zekerheid en supergoed geluid.

breed repertoire vanaf ’60’s tot nu

Akoestisch duo MAIS

Akoestisch duo MAIS bestaat uit zanger/gitarist en contrabassist. Live achtergrondmuziek of voor een feestje. Akoestische muziek voor bruiloft, feest. Te boeken voor bijvoorbeeld huwelijksceremonie, borrel, tuinfeest, lunch, receptie, diner.

Goede akoestische live muziek tijdens een gesprek, bijzondere muzikale omlijsting. MAIS is altijd vintage netjes gekleed, is makkelijk in te passen omdat een duo en hun kleine versterking weinig ruimte inneemt.

Warme akoestische live muziek, bekende liedjes met een akoestisch duo

Een goede zanger die altijd zuiver zingt, warme klank van akoestische gitaar en de diepe klank van contrabas aangevuld met aanstekelijke ritmische tikken van de snaren. U zoekt een makkelijk in te passen akoestisch duo, akoestische sfeervolle muziek, geschikt voor jong en oud. MAIS is dan de slimste oplossing als akoestische live muziek.

live achtergrondmuziek of feestje

Akoestisch duo met vol en warm geluid

MAIS bestaat uit een zanger/gitarist en contrabassist. Wie op zoek is naar professionele akoestische live muziek, welke weinig ruimte in beslag neemt: bij MAIS zit je meteen goed!

Het publiek staat verbaasd hoe vol en warm MAIS kan klinken. In de stijl ‘unplugged’, ‘singer-songwriter’ ‘acoustic coverband’. Ons geheim: een goede zanger die tevens een superstrakke gitarist is + een ritmische zoemende contrabassist.

Het repertoire zijn liedjes die jong en oud aanspreken, van The Doors tot aan Ed Sheeran, Anouk tot aan The Scene. Liedjes van Nu en Toen in een akoestisch jasje van ‘kippevel’. Van rustig kabbelend tot hier en daar een dansje. De heren zijn altijd gekleed in vintage stijl met hippe schoenen. 

Heeft u een feestje en uw budget is niet toelatend voor een cover band dan is MAIS de oplossing. We spelen nooit te hard en passen ons aan op de eisen van de omgeving en doel van het event. We nemen als duo weinig ruimte en zijn dus altijd in te passen voor welk feestje dan ook!

Dit akoestisch duo bestaat al 15 jaar. Hebben op type feestjes gespeeld. Van bruiloftceremonie tot een bedrijfsfeest. En dat hoort u zeker terug in de kwaliteit van de muziek en de uitstraling.

Akoestisch duo voor bruiloft

MAIS is een ware bruiloftsspecialist: we worden al 15 jaar voor bruiloften geboekt. Voordat we op jullie bruiloft spelen nemen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen en onze mogelijkheden door. Goed overleg is bij ons altijd de basis! Muziek duo MAIS is geschikt voor de ceremonie, de receptie of voor het avondfeest.

Bedrijfsfeest met muziek duo MAIS

Een duo op de werkvloer kan dat? Muziek duo MAIS is perfect in te passen in een bedrijfsfeest. We zijn gewend om feilloos op event te spelen en u ook nog even te helpen met de microfoon bij uw toespraak. Achtergrondmuziekje? Geen punt verzorgen we ook.

Akoestisch duo voor een tuinfeest, BBQ, verjaardag?

U geeft een tuinfeest, bbq of een gezellig feest in de huiskamer… maar de buren moeten het ook nog leuk blijven vinden? Dan is akoestisch duo MAIS de oplossing voor live muziek op uw tuinfeest. We nemen weinig ruimte in beslag, spelen niet te hard en mengen ons gezellig tussen de gasten op uw feest.

Akoestisch duo
Akoestisch duo MAIS