Akoestisch duo MAIS

Beste hits in singer-songwriter sound

Op akoestische-band.nl presenteren we met trots MAIS, een uniek akoestisch duo dat je evenement naar een hoger niveau tilt. Of je nu live achtergrondmuziek wilt tijdens een gezellige borrel of een feestje viert, MAIS speelt het voor je klaar!

MAIS

Muziek duo MAIS bestaat uit zanger/gitarist en contrabassist. Live achtergrondmuziek of voor een feestje. Akoestische muziek voor bruiloft, feest. Te boeken voor bijvoorbeeld huwelijksceremonie, borrel, tuinfeest, lunch, receptie, diner.

Goede akoestische live muziek tijdens een gesprek, bijzondere muzikale omlijsting. MAIS is altijd vintage netjes gekleed, is makkelijk in te passen omdat een duo en hun kleine versterking weinig ruimte inneemt.

Professioneel en toegankelijke muziek

Een goede zanger die altijd zuiver zingt, warme klank van akoestische gitaar en de diepe klank van contrabas aangevuld met aanstekelijke ritmische tikken van de snaren. U zoekt een makkelijk in te passen akoestisch duo, akoestische sfeervolle muziek, geschikt voor jong en oud. MAIS is dan de slimste oplossing als akoestische live muziek.

En wat kost akoestisch duo MAIS?

MAIS speelt door heel Nederland en België en daarbuiten. Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, we maken graag offerte. 
De thuisbasis is de Randstad, we rekenen soms €0,21c benzinekosten, we proberen te poolen met 1 auto waar mogelijk.

3 x 30 minuten in 2,5 /3 uur

4 x 30 minuten in 4 uur

Trouwceremonie

Wat maakt MAIS bijzonder?

  • Vol en warm geluid: Ons duo bestaat uit een getalenteerde zanger/gitarist en een bedreven contrabassist. Het publiek zal versteld staan van de rijke en warme klanken van duo MAIS.
  • Veelzijdig repertoire: Van The Doors tot Ed Sheeran, van Ravoon tot The Scene – onze liedjes spreken zowel jong als oud aan. In een akoestisch jasje brengen we nummers van toen én nu, met kippenvelgarantie. Soms rustig kabbelend, soms uitnodigend om een dansje te wagen.
  • Stijlvolle verschijning: Deze heren besteden altijd aandacht aan hun kleding, hippe schoenen, wat bijdraagt aan de sfeer van je evenement.
  • 2 klinken voor 4: Hoe kan een duo voor vier klinken? Met 2 toverkastjes zijn er opeens 2 zangers en desgewenst een aanstekelijke beat.

Akoestisch duo MAIS

Waar kan je MAIS voor inhuren?

  • Feestjes met budgetbeperking: Als je budget niet toereikend is voor een complete coverband, biedt MAIS de ideale oplossing. We spelen nooit te hard en passen ons aan aan de omgeving en het doel van het event.
  • Bruiloftmuziek: MAIS is dé bruiloftsspecialist. Al 15 jaar verzorgen we muziek op bruiloften. Voordat we optreden, bespreken we persoonlijk jullie wensen en onze mogelijkheden. Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of het avondfeest, MAIS maakt er een onvergetelijke dag van.
  • Bedrijfsfeest: Ook op de werkvloer voelen we ons thuis. MAIS past perfect in een bedrijfsfeest. We spelen feilloos in op het event en helpen zelfs met de microfoon tijdens toespraken. Achtergrondmuziek nodig? Geen probleem, dat regelen we ook.
  • Tuinfeest / feestje thuis: Plant u een tuinfeest, bbq of een gezellig feestje in de huiskamer, maar wilt u dat de buren ook nog kunnen genieten? Overweeg dan het akoestische duo MAIS voor live muziek op uw tuinfeest. Onze compacte opstelling neemt minimale ruimte in beslag, we zorgen voor een aangenaam geluidsniveau en we voegen ons naadloos tussen uw gasten voor een intieme sfeer. Met MAIS wordt uw feest een onvergetelijke ervaring!
Het repertoire van MAIS