Akoestische muziek

Akoestische muziek maakt momenten intenser. Onze akoestische bands zijn als geen ander een specialist op dit gebied.

Deze muziek stijl is in te huren voor

Waarom akoestische muziek?

Er zijn situaties waar geen versterkte muziek mag. Bijvoorbeel een natuurgebied. Of Corona & live muziek: graag ietsje rustiger. Een gitaar, contrabas raakt de ziel van een mens. Door de trillingen van het hout. Net zoals een stem van een steengoede zanger of zangeres.
Een muzikant moet vaak net even iets harder ‘werken’ op een akoestisch instrument. Hier krijgt een klank extra gevoel.

Akoestische bands geven nog meer menselijk karakter aan muziek. Waardoor u de passie ziet en vakmanschap nog beter hoort dan wanneer je een synthesizer gebruikt. Een bruiloft wordt met akoestische live muziek nog romantischer. Een receptie nog stijlvoller, een feestje nog feestelijker.

Akoestische muziek is geschikt voor iedereen

‘Unplugged muziek’ valt goed in de smaak bij jong en oud. Het is een aangenaam geluid. Geschikt voor alle muzieksmaken. De akoestische bands op deze website spelen een breed repertoire.

Goedkoper & minder ruimte nodig

Een akoestisch duo of akoestische band neemt minder ruimte in. Door de samenstelling en minder apparatuur. Daardoor is een akoestische band ook goedkoper dan een standaard coverband.

Akoestische muziek raakt altijd juiste de snaar

Zang, gitaar en contrabas bij een ceremonie van een bruiloft. Bij het ‘ja-woord’ zal het jullie ultieme liefdesmoment nog extra romantisch klinken. Jullie favoriete liedje in een speciale ‘unplugged versie’.

Tijdens het aansnijden van de taart. Een openingsdans met akoestisch duo. Of een akoestische band. Deze moment zullen akoestische instrumenten extra versterken. Muzikale omlijsting rondom jullie momenten. Om nooit meer te vergeten.

Kijk bij akoestische band zoals: akoestische band MAIS, Gold Collective.