Akoestische muziek

Akoestische muziek maakt momenten op een evenement intenser. Het met zorg uitgekozen hout van instrumenten zoals gitaar, contrabas, percussie raakt de ziel van een mens, net zoals de stem van een goede vocalist. Een muzikant moet vaak net even iets harder ‘werken’ op een akoestisch instrument (bijvoorbeeld een contrabas) wat een klank meer gevoel geeft.

Akoestische bands geven nog meer menselijk karakter aan muziek waardoor u de passie ziet en vakmanschap nog beter hoort dan wanneer je een synthesizer gebruikt. Een bruiloft wordt met akoestische muziek nog romantischer, een receptie nog stijlvoller, een feestje nog feestelijker.

Akoestische muziek raakt de snaar van de liefde

Akoestische muziek bij een ceremonie van een bruiloft kan bij het ‘ja-woord’ jullie ultieme liefdesmoment nog extra versterken bijvoorbeeld als jullie favoriete liedje in een akoestische versie klinkt. Tijdens het aansnijden van de taart of een openingsdans met akoestisch duo MAIS of een akoestische band, deze moment zullen akoestische instrumenten versterken om deze romantische momenten nooit meer te vergeten.

Kijk bij akoestische bands zoals: akoestische band MAIS, Gold Collective.

Geschikt voor iedereen

Akoestische muziek valt goed in de smaak bij jong en oud, het is een aangenaam geluid geschikt voor alle muzieksmaken. De akoestische bands op deze website spelen een breed repertoire.

Minder ruimte nodig en is goedkoper

Een duo van zanger-gitarist en een contrabassist zoals MAIS is te boeken voor 700 euro. Dit duo kan het publiek al van genoeg live muziek voorzien dus als u geen budget heeft voor een grote band is dit bijvoorbeeld een goedkopere oplossing.

Akoestische live muziek is de beste keuze voor bruiloft

Akoestische live muziek is de beste keuze voor de meeste momenten van een bruiloft omdat deze belangrijke momenten extra ervaren (als eeuwige herinnering) worden door de klank van een akoestische instrument. Waarom? Een elektrische gitaar of drumstel tijdens de receptie of ceremonie is geen goede combinatie door de herrie, een akoestische duo van zanger-gitarist en contrabas weer wel.

U kunt akoestische live muziek dus inzetten tijdens deze momenten:

  • Muziek tijdens de bruiloft ceremonie
  • Live achtergrondmuziek tijdens de bruiloft receptie of diner, op aangenaam volume voor de gasten
  • Bruiloft band, akoestische band voor het huwelijksfeest

Inspiratie voor jullie trouwdag:

Of kijk op de homepage voor een overzicht van de artiesten met prijzen