Meteen naar de inhoud

CHMPGN Avenue

High class music

CHMPGN AVENUE

CHMPGN Avenue staat voor high class en vooral sfeervolle akoestische muziek. Promoveer uw event met CHPGN Avenue. Zangeres en pianiste, een saxofoniste en een contrabassist als basisbezetting is dit een bijzondere moderne band met een bite zoals Champagne.

Een luxe om naar te kijken en te luisteren

Akoestisch trio CHMPGN

De zangeres is een bekende zangeres in Nederland, Belgiƫ en Japan. Een zangeres en pianiste met een onbegrensde passie voor muziek. Van grote feestzaal, openbare poppodia, bedrijfsfeest tot intiem feestje als bruiloft en huiskamerconcert. CHMPGN is een luxe om naar te luisteren en te kijken. Deze band maakt van uw event een onvergetelijke herinnering. CHMPGN Avenue is een ode aan de straat met chique champagne huizen in het Franse stadje Epernay. De allure en luxe rondom Champagne willen deze muzikanten uitstralen tijdens hun optreden. Maar alles met een knipoog, want bovenal willen deze gedreven muzikanten hun publiek laten genieten. Neem een glas Champagne, laat je meevoeren door de muziek, en verlies je in de avond.

Na optreden van CHMPGN kan u een deel van band inhuren als Dj act: Dj met saxofoniste. De bassist en saxofoniste zijn ook professionele Dj’s.

Vraag offerte aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *