Bruiloft met akoestische Coverband?

Op zoek naar een akoestische bruiloft coverband? Hebben jullie ‘ja ik wil’ tegen elkaar gezegd en gaan jullie trouwen?
Dan is de kans groot dat jullie op zoek zijn naar een coverband voor de bruiloft! Onze coverbands bestaan allemaal beroepsmuzikanten die ervoor gekozen hebben: live muziek verzorgen in een bruiloftband! De dag van jullie leven met een glimlach op ieders gezicht (en een traantje bij een mooie ballad).

Wat is een akoestische bruiloft coverband?

Een akoestische bruiloft coverband bestaat uit muzikanten met akoestische instrumenten en een vocalist, die op een bruiloft spelen met hun akoestische coverband.
Een cover is een bekend liedje/hit van een bekende band. Door het spelen van covers wordt het feestniveau verhoogd.

Bruiloft coverband met topkwaliteit en zekerheid

Een bruilofband is niet zo maar een bandje in een kroeg. Er zijn veel meer facetten waar onze bruiloftbands een tweede natuur van hebben. Zekerheid & topkwaliteit.
Afzeggen bestaat niet, bij zieken hebben we invallers, we zijn altijd op tijd, hebben professionele geluidsinstallatie (indien nodig), zien er verzorgd uitzien en verzorgen een een nette ‘speelplek’. Geen hobbyisten die een dag van te voren afzeggen of met een slechte geluidsinstallatie aankomen: wij leveren topkwaliteit en houden van goed overleg.

Coverband bruiloften boeken: welke stijl? welke trouwliedjes?

We leveren diverse coverbands voor een bruiloft: elke band heeft een eigen repertoire of sterk concept. Uiteraard is er overlap in het repertoire: er zijn liedjes die niet mogen ontbreken bij een bruiloft coverband.
Omdat onze coverbands meestal op akoestische instrumenten spelen klinken ze extra romantisch.

Om te helpen hierbij wat voorbeelden van stijlkeuzes van onze bands:

  • MAIS speelt naast hits ook covers voor echte muziekliefhebbers zoals Coldplay, Paul Weller, Radiohead, RHCP
  • La Sooph speelt hits maar op verzoek ook jazzstandards en soul classics
  • CHMPGN Avenue speelt op verzoek ook country liedjes
  • Gold Collective ververst haar repertoire vaak met hits van nu

Band voor bruiloft advies

Hebben jullie extra advies nodig: we geven gratis advies en tips. We hebben 30 jaar ervaring in het verzorgen van bruiloftmuziek. Als muzikant maar ook als ‘live muziek weddingplanner’. Het voortraject hebben we 1000x keren meegemaakt in allerlei omstandigheden (kasteel, boot, tuinfeest, in de Ardennnen of een grot in Limburg).
Vraag ons dan voor een vrijblijvend advies.

Bruiloft coverband akoestisch of een knalband?

Al onze coverbands spelen op akoestische instrumenten zoals gitaar, contrabas en percussie. Boven de 30 mensen meestal versterkt. Een band neemt versterking mee op maat/aantal mensen /feestniveau. Echter op verzoek zijn onze coverbands ook te boeken met drums, basgitaar, keyboard, blazers.

We kunnen alles leveren op maat. We zijn 24/7 beschikbaar voor jullie vragen.