Acoustic Bandits

Acoustic Bandits wordt gevormd door de zangeres Sophie Mol (24), contrabassist Maurits Malherbe en zanger-gitarist-looping artist: Jonny Lee Mooers. Dankzij een breed repertoire is deze band in te huren voor vele soorten evenementen, van achtergrondmuziek tot feest.

Het repertoire bestaat uit bekende hits, van golden oldies tot hits van nu.
De zanger-gitarist zingt ook tweede stem of kan afwisselen met Sophie: een band met meerstemmige zang met een volle warme sound.

Live achtergrondmuziek

Dit akoestisch trio kan live achtergrondmuziek spelen met een repertoire en geluidsvolume die een evenement muzikaal omlijst. Easy listening muziek van bekende liedjes in een akoestisch jasje.

Akoestische Bruiloftband

Deze muzikanten hebben 100den bruiloften verzorgd, ze weten precies hoe een bruiloft moet verlopen om een dag memorabel te maken. In het repertoire zitten ook echte romantische trouwliedjes.

Akoestische feestband met een akoestisch trio

Dansen op een akoestische band? Dat kan zeker met de Acoustic Bandits.  In het repertoire zitten up tempo liedjes. Daarnaast is de zanger-gitarist een ‘looping artist’. Net zoals Ed Sheeran neemt hij zijn gitaar of akoestische percussieve geluiden op om zo een ritme te creëren waar de band op kan spelen en het publiek net meer ritme heeft.

De Acoustic Bandits leveren alle techniek zelf, de band heeft een eigen professionele geluidsinstallatie.
Licht en geluid tot 200 mensen. De band speelt meestal drie sets van ieder 45min binnen 4 uur.

Acoustic Bandits

Zangeres, zanger-gitarist, contrabassist

Speeltijd
3×45 minuten

Prijs indicatie
Vanaf  €900 excl. 6% Btw

Extra bij te boeken

Vraag informatie of een offerte aan over de Acoustic Bandits

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.