• Akoestisch trio Deluxe

    Akoestische trio met jazzy popmuziek

    akoestische-band-bruiloft-deluxe

Akoestisch trio met zang, piano en contrabas

Akoestisch trio Deluxe heeft een zangeres met een dijk van een stem. Dit akoestisch trio wordt geboekt voor bruiloft, bedrijfsevenement of privé feest. Trio Deluxe bestaat uit professionele muzikanten met zangeres, piano of gitaar en contrabas.

Trio met jazz en pop classics

Het repertoire bestaat uit bekende liedjes uit de muziekgeschiedenis. Hits in een jazzy geluid, akoestische popmuziek. Relaxte achtergrondmuziek of akoestische muziek waar de voetjes ook van de de vloer kunnen gaan (we spelen wel versterkt tot 150 mensen, volume in overleg).

Het repertoire is zeer breed (60’s tot hits van nu) en door de akoestische bezetting geschikt voor iedereen. Van mierezoete ballad tot dansbaar: yes she can!

Akoestisch trio als akoestische band?

Moeten de voetjes meteen van de vloer? Dan is de mogelijkheid een drummer of percussioniste erbij te boeken. Ook kan het repertoire worden aangepast naar meer dansmuziek.

Akoestisch trio Deluxe

Zangeres, pianist of gitarist, contrabassist

Speeltijd
3×45 minuten binnen 4 uur

Prijs indicatie:
€1150 incl Btw

Bruiloftmuziek voor ceremonie, receptie en huwelijksfeest.

Akoestische trio Deluxe is een expert op het gebied van verzorgen bruiloft muziek, de live muziek tijdens een bruiloft feest. Ceremonie, live achtergrondmuziek, borrel en receptie of feestavond. In het repertoire zitten speciale ‘trouwliedjes’. Neem contact op voor de mogelijkheden.