• Akoestische trio Deluxe

    akoestische-band-bruiloft-deluxe

Akoestisch trio Deluxe heeft een zangeres met een dijk van een stem. Dit akoestisch trio wordt geboekt voor bruiloft, bedrijfsevenement of privé feest. Trio Deluxe bestaat uit professionele muzikanten met zangeres, piano of gitaar en contrabas.

Het repertoire bestaat uit bekende liedjes uit de muziekgeschiedenis. Hits in een jazzy geluid, akoestische popmuziek. Relaxte achtergrondmuziek of akoestische muziek waar de voetjes ook van de de vloer kunnen gaan (we spelen wel versterkt tot 150 mensen, volume in overleg).

Moeten de voetjes meteen van de vloer? Dan is de mogelijkheid een drummer of percussioniste erbij te boeken. Ook kan het repertoire worden aangepast naar meer dansmuziek.

Repertoire
Het repertoire is zeer breed (60’s tot hits van nu) en door de akoestische bezetting geschikt voor iedereen. Van mierezoete ballad tot dansbaar: yes she can!

Akoestisch trio Deluxe

Zangeres, pianist of gitarist, contrabassist

Speeltijd
3×45 minuten binnen 4 uur

Prijs indicatie:
€1150 incl Btw

Ceremonie, bruiloftmuziek, receptie huwelijksfeest.

Akoestische trio Deluxe is een expert op het gebied van verzorgen van de live muziek tijdens een bruiloftfeest. Ceremonie, borrel en receptie of feestavond. In het repertoire zitten speciale ‘trouwliedjes’. Neem contact op voor de mogelijkheden.