Akoestische band MINDY

Perfecte live muziek

Akoestische band gezocht met schone ‘vintage geklede’ dames en stijlvol geklede heren? Akoestische muziek om gezellig bij te praten tijdens uw event. Naar de tijd vordert hebben uw gasten misschien zin in een dansje… De zangeres geeft nog extra gas bij en haar muzikanten geven extra ritme, ze passen zich aan de sfeer van het publiek.
In de pauze van de band hoort u passende achtergrondmuziek: over de muzikale omlijsting van uw event hoeft u zich geen zorgen te maken.

Akoestische band MINDY: ruime collectie aan bekende liedjes in een akoestisch ‘jasje’

MINDY bestaat uit stijlvolle muzikanten met aan het front een super zangeres: Mindy. De muzikanten op gitaar of piano, contrabas en percussie geven het repertoire van hits uit de ’70’s/80’s/90’s/00’s een eigen warme klank. Ballads worden afgewisseld met funky/swingende liedjes.

Akoestische live muziek zonder zorgen

Als u MINDY wil boeken heeft u geen zorgen over de live muziek op uw event. De band bestaat uit professionele muzikanten. Ze weten precies het hun te doen staat, het is hun werk. In de voorbereiding zijn al uw wensen bij hun bekend, ze komen stijlvol gekleed, ze zijn op tijd om rustig op te bouwen, ze spelen niet hard.

Akoestische band MINDY is bijzonder geschikt voor bruiloft, tuinfeest, receptie, diner en zakelijke evenementen.

Akoestische band Mindy:

Zangeres Mindy, gitarist of pianist, contrabassist en percussioniste

Speeltijd
3×45 minuten

Prijs indicatie:
Vanaf  €925

Optioneel:

  • DJ Good Vibe
  • saxofonist
  • trompettist
akoestische-band-mindy

Akoestische band Mindy met pianist tijdens bruiloft, tuinfeest

akoestische-band-mindy-2
Akoestische band MINDY

Ceremonie, bruiloftmuziek, receptie huwelijksfeest.

MINDY is een expert op het gebied van verzorgen van de live muziek tijdens een bruiloftfeest. Ceremonie, borrel en receptie of feestavond. In het repertoire zitten speciale ‘trouwliedjes’. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag informatie of een offerte aan over akoestische band MINDY

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.