The Christmas Song door akoestische band La Sooph

Het is bijna kerst en elk jaar brengt een coverband dan wel een eigen kerstliedje uit. Het is dit jaar anders dan alle andere jaren, dankzij Cororna / Covid 19. Geen enkele akoestische coverband speelt op een kerstborrel. De meeste muzikanten zitten dan ook thuis en bedenken doelen om bezig te blijven me hun band en instrument. Zo ook bij akoestische band La Sooph.

La Sooph is gek op live kerstmuziek

Zangeres La Sooph is gek op kerstmuziek. Het liefst zingt ze die natuurlijk live maar dat gaat dit jaar bijna niet. Het is haar wel gelukt om een live stream te verzorgen voor Theater De Kring in Roosendaal.

The Christmas song is in verschillende remixes opgenomen en verschijnt  -hopelijk nog voor Kerst 2021 – op Spotify.

Meer weten over akoestische band La Sooph?